Kan verkligen ingenting om bilar….

bildelar1…. ibland blir man faktiskt positivt överraskad när det gäller bilar….. Fick veta att jag behövde nytt filter till bilen så jag tänkte att nu ska jag bli ruinerad igen men de var ju inte alls dyra :) Normalt så känner jag att allt som man behöver handla till bilen alltid är betydligt mycket dyrare än vad jag tror, så när det för en gångs skull är tvärt om så borde jag kanske rent av gå och köpa en trisslott eller liknande 😀

Kommer ihåg jag skulle köpa en lampa till bilen för några år sedan och gick in på en mack och de skulle ha 30 kronor för den. Fick en chock då också för det var betydligt billigare än vad jag hade förväntat mig. De hade verkligen kunnat lura mig, hade de sagt 180 kronor så hade jag accepterat det och betalat. Borde googla allt och jämföra innan jag köper någonting till bilen känner jag nu :)

 

Köksmaskiner förenar nytta med nöje.

Är det bara jag som blir mörkrädd när man hör och läser om allt märkligt som de stoppar i vår mat? Det går ju knappt att ens förstå vad det är för ingredienser i maten längre. Vi är en familj som älskar korv, vilket verkligen inte verkar vara det nyttigaste att äta. Så när jag såg denna länken om hur man gör egen korv så blev jag verkligen inspirerad. 

Inte nog med att vi vet exakt vad vi får i oss när vi gör vår egen korv så får vi ju användning för vår KitchenAid eller hur. Tror att alla mer eller mindre har en KitchenAid hemma som bara hamnar längre och längre in i något skåp.

Så i och med att vi börjar göra egen korv så kan vi använda KitchenAiden i vår inredning. För visst är de nya köksmaskinerna riktigt snygga? Så om du har en gammal så får du unna dig själv en ny maskin helt enkelt – funktion och inredning i samma maskin 😉

maskin

En trött torsdag !

Hej vänner!

Fy bubblan vad jag är trött ikväll. Jag har precis kommit hem igen efter en liten afterwork med tjejerna. Det är alltid så himla mysigt att ses bara vi tjejer då och då, men jag är verkligen inte funtad att vara ute på stan på vardagskvällarna längre. Haha! Känner att hela jag skriker efter sängen, vilket jag gjort i den senaste timmen. Men trots min trötthet så har kvällen varit fantastiskt rolig, fylld med fniss, chilinötter och gott vin. Nu känns det som om jag med gott samvete kan vara hemma och mysa i helgen. Ungarna sover redan så jag kröp ner i soffan med datorn och tittar på tv en stund. Tänker att jag lägger mig om en halvtimme eller så. Hoppas ni också får en mysig helg, hörni! Sov gott! ♥︎
vin

Fredagsmys!

chips

Hej alla vänner!

Har ni en mysig fredagskväll? Jag har precis fått ner barnen och nu sover de äntligen tungt. Så nu tas chipsen och dippen fram, ett efterlängtat glas vin hälls upp och sen ska jag välja något kul att se. Har lust att se någon dokumentär idag och blev tipsad om att Netflix har en del spännande som de gör själva. Så ska in och kolla där snart. Har ni annars några tips, kanske?  Om jag inte hittar något så plockar jag nog fram en bok eller något istället och bara myser. Helgen är ganska fullspäckad så det är idag jag får passa på att ta det lugnt och njuta av tystnaden. Hoppas ni får en mysig helg, ni också!

Godmorgon tisdag!

ko

Hur mår ni en dag som denna? Jag mår ändå bra, tycker jag. Hade en aning huvudvärk när jag först slog upp ögonen, men det hjälpte mina koppar med kaffe till att mota bort. Just nu sitter jag och slappnar av lite innan jag ska bege mig till jobbet. Sitter faktiskt och stickar en halsduk till min syster som hon beställt. Jag har stickat så länge jag kan minnas, tror jag använder mig av det som meditation liksom. Så nu ville hon ha en sådär superlång och supermjuk halsduk tills vintern kommer, så jag satte igång direkt jag. Snart blir det till att sticka till jobbet och hoppas på att huvudvärken inte kommer tillbaka, sen ikväll så ska jag äta middag framför TV:n har jag tänkt. En sån riktigt slapp kväll är nog precis vad jag skulle behöva! Vad gör ni idag?