En trött torsdag !

Hej vänner!

Fy bubblan vad jag är trött ikväll. Jag har precis kommit hem igen efter en liten afterwork med tjejerna. Det är alltid så himla mysigt att ses bara vi tjejer då och då, men jag är verkligen inte funtad att vara ute på stan på vardagskvällarna längre. Haha! Känner att hela jag skriker efter sängen, vilket jag gjort i den senaste timmen. Men trots min trötthet så har kvällen varit fantastiskt rolig, fylld med fniss, chilinötter och gott vin. Nu känns det som om jag med gott samvete kan vara hemma och mysa i helgen. Ungarna sover redan så jag kröp ner i soffan med datorn och tittar på tv en stund. Tänker att jag lägger mig om en halvtimme eller så. Hoppas ni också får en mysig helg, hörni! Sov gott! ♥︎
vin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *